-1 ceapa
-1 morcov
-1 gogosar rosu
-1 bucata telina
-200 g branza framantata
-suc de rosii
-1 buc.usturoi
-marar verde
-sare
Ceapa si gogosarul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga morcovul si telina rasa si dupa ce si acestea s-au calit, se pune miexul de la dovlecei, sare,piper si marar.
Peste amestecul de legume se pune branza framantata, se amesteca si se umplu dovleceii.
Peste dovlecei se toarna sucul de rosii in care am adaugat si usturoiul si sare daca mai e cazul.
Se pun dovleceii in cuptor pana se rumenesc. (Ai mei s-au rumenit cam tare)
Se servesc cu smantana si sunt absolut deliciosi.
voila une excellente façon de faire manger la courgette à tout le monde
RăspundețiȘtergerej'aime beaucoup
bonne soirée
Sunt buni chiar? Eu am facut vinete umplute anul trecut cu carne tocata si nu m-au incantat foarte mult.
RăspundețiȘtergerePoate am sa fac si eu odata.
Acum am un dovlecel urias si ma gandesc cum sa-l fac:)) Chiftele nu am chef :)
Si mie imi plac dovleceii umpluti si cu smantana! Foarte buni!
RăspundețiȘtergereCalzi de la cuptor si cu smantana... e un deliciu.
RăspundețiȘtergereMuy buenos tus calabacines, me encantan cuando se rellenan.
RăspundețiȘtergereSaludos
Bianca, sunt mai buni decat vinetele umplute. La fel si dovleceii pane sunt mai buni decat vinetele pane. Eu cred ca merita sa incerci. Vezi mai am o reteta cu carne insa noua ne-au placut si asa cu legume.
RăspundețiȘtergereMultumesc Kadiavsdutzu.
RăspundețiȘtergereAsa e Sara, sunt deliciosi.
RăspundețiȘtergereGracias Jose manuel. A mi tambien me encantan los calabazines.
RăspundețiȘtergere