-6 pulpe de pui
-3-4 bucati usturoi (se poate si mai mult)
-ulei de masline
-sare, piper, boia de ardei
-rozmarin
Se spala si curata pulpele de pui, se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, rozmarin. In fiecare crestatura se pune cate o jumatate (eu am pus un sfert) de usturoi.
Se lasa minim 2 ore sa se patrunda bine aromele. Eu l-a, lasat peste noapte in frigider.
Se pun intr-o tava termorezistenta, in care am pus ulei de masline si putina apa. Se poate pune si vin daca va place. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 45 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa pulpele sa se rumeneasca.
Cristina,nagyon szeretem a sült csirkecombot,a köret burgonyapüré?és akkor igy már jöhet is.
RăspundețiȘtergereNagyon tetszik mindkettő picture trail is.
Koszonom szepen Piroska.
RăspundețiȘtergereBuuuun si aromat puiul asta! Eu folosesc rozmarin mai mult la miel si cartofi, dar am incercat o data si la pui, dar in amestec si cu alte plante aromate. O sa incerc propunerea ta cu prima ocazie. Am venit si cu bratele pline de premii virtuale. daca-ti plac, te rog sa le ridici de la mine, unde asteapta cumintele sa fie revendicate.
RăspundețiȘtergereMultumesc pt vizita pe blogul meu !
RăspundețiȘtergereA fost o placere sa-ti urmaresc postarile de pe blogul tau
Daca doresti sa comunicam poti sa ma contactezi pe email florentina.banica@yahoo.com
Draga Cristina te asteapta un premiu pe blogul meu pe care il meriti din plin.Iti multumesc pentru amabilitatea si caldura cu care m-ai primit printre voi.
RăspundețiȘtergereO seara linistita.
Multumesc Elena. Ma bucur ca iti place reteta. Multumesc si pentru premii.
RăspundețiȘtergereMultumesc Andreea.
RăspundețiȘtergere