Aluat:
- 400 g. faina
- 250 g. unt sau margarina
- 150 g. zahar
- 1 galbenus
- 1 pliculet praf de copt
- 2 linguri cacao
Crema de branza:
- 750 g. branza vaci dulce
- 3 oua
- 2 pliculete zahar vanilat
-putina esenta de rom
-stafide (eu n-am avut )
- 250 g. zahar
Se amesteca faina, praful de copt si cacaua, se adauga untul, zaharul si galbenusul pana se obtine un aluat maleabil care va fi impartit in doua parti egale. Aluatul se invereste in folie si se pune in congelator 10-15 minute.
Intre timp se prepara crema astfel: se bat albusurile spuma. Separat galbenusurile se amesteca cu zaharul si aromele, se adauga branza si albusurile batute.
Intr-o tava punem hartie de copt, radem pe razatoarea mare o parte din aluat, punem crema de branza si peste crema dam pe razatoare cealalta parte de aluat.
Coacem prajitura la cuptor 25-30 minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se poate pudra cu zahar si portiona. Eu i-am pus o glazura de ciocolata.
Arata foarte,foarte bine!!!
RăspundețiȘtergerepupici!
Nu stiam ca o cheama asa, dar e tare buna.Poate de la turo rudy sa-i vina numele.
RăspundețiȘtergerePupici lui Alex, sper ca e deja bine.
Cristina,végig néztem az oldalt,nagyon finomakat készítettél megint,egy komplett vendéglátást lehetne belőle előállítani!!!
RăspundețiȘtergerepare delicioasa prajiturica ta.pupici
RăspundețiȘtergere