Azi
 va aduc cea mai buna supa de pui cu cele mai pufoase galuste Dukan, 
adica din tarate de ovaz. Am mai facut de cateva ori supa cu galuste de 
tarate, insa niciodata nu mi-au iesit atat de bune si pufoase.
Ingrediente:
-2 pulpe de pui inferioare, fara piele
-1 morcov mare
-1 bucata radacina de telina
-1 bucata radacina patrunjel sau pastarnac
-ceapa
-sare
-1 lingurita delikat (optional)
-1.5 l apa
Pentru galuste:
-2 oua
-7 linguri tarate de ovaz macinate
-1 varf de cutit bicarbonat de sodiu
Intr-o
 oala se pune apa, carnea si legumele la fiert si se fierb la foc mic 2 
ore. Se fierbe incet si la foc mic sa ramana supa cat mai limpede. Cand 
carnea si legmele au fiert, supa se poate strecura daca vreti. Eu am 
scos doar ceapa, restul legumelor si carnea le-am lasat in supa. 
Pentru
 galuste, se bat albusurile spuma. Se adauga galbenusurile, apoi 
taratele si bicarbonatul de sodiu. Compozitia trebuie sa fie exact ca si
 cea de galuste cu gris. Cu o lingura se formeaza galustele care se pun 
in supa. Se acopera oala cu un capac si se fierb galustele la foc mic 
timp de 5 minute, dupa care se stinge focul, se adauga foarte putina apa
 rece si se pune capacul. Se presara patrunjel verde tocat si in cateva 
minute puteti savura cea mai buna supa cu galuste Dukan.
 
 
 
diferente mas com muito bom aspecto e que saudável.
RăspundețiȘtergerebeijinhos
buonissimo questo brodo !!
RăspundețiȘtergerebuona serata.
Inco