O
ciorba de sezon, simpla, buna, rapida. Se poate face cu orice
"buruiana", ma refer aici la leurda, spanac, salata verde, stevie.
-350 g leurda
-1 ceapa
-1 catel usturoi
-2 iaurturi activia 0,1%
-1 galbenus de ou
-otet
-sare/delikat
Ceapa
se toaca marunt si se pune in apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca,
se adauga leurda spalata si curatata. Se adauga sare sau delikat dupa
gust, otetul iar in final, cand ciorba e gata si leurda fiarta, se
adauga usturoiul zdrobit. Iaurtul se amesteca cu galbenusul de ou. Se
adauga cate putina ciorba fierbinte si se amesteca pentru a nu se branzi
iaurtul. Se toarna apoi amestecul cu iaurt si galbenus in ciorba. Cam
asta e tot, eventual daca va place, puteti adauga niste zdrente din oua.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.