vineri, 11 aprilie 2014

Musaca de dovlecei - Dukan


-doi dovlecei
-300 g ciuperci
-3 oua
-250 g branza degresata (Fagaras 3%)
-1 lingura amidon
-1/2 lingurita praf de copt
-sare
-piper
-marar verde

Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele subtiri si se sareaza. Ciupercile se curata si se taie in felii subtiri. Se pun intr-o tigaie atiaderenta, se sareaza si se calesc putin, fara grasime. Un vas termorezistent se unge cu un servetel umezit doar cu ulei de masline. Nu depasiti lingurita admisa/zi. Jumatate din rondelele de dovlecei se pun in tava. Peste dovlecei se pun ciupercile iar deasupra restul de dovlecei. Ouale se bat , se amesteca cu branza degresata, sare, piper, marar verde, se adauga amidonul si praful de copt si se toarna amestecul peste dovlecei. Se pune vasul in cuptor timp de 45 minute, pana cand musacaua se va inchega si se va rumeni frumos deasupra.




Un comentariu:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.