-doi dovlecei
-300 g ciuperci
-3 oua
-250 g branza degresata (Fagaras 3%)
-1 lingura amidon
-1/2 lingurita praf de copt
-sare
-piper
-marar verde
Dovleceii
se curata de coaja, se taie rondele subtiri si se sareaza. Ciupercile
se curata si se taie in felii subtiri. Se pun intr-o tigaie atiaderenta,
se sareaza si se calesc putin, fara grasime. Un vas termorezistent se
unge cu un servetel umezit doar cu ulei de masline. Nu depasiti
lingurita admisa/zi. Jumatate din rondelele de dovlecei se pun in tava.
Peste dovlecei se pun ciupercile iar deasupra restul de dovlecei. Ouale
se bat , se amesteca cu branza degresata, sare, piper, marar verde, se
adauga amidonul si praful de copt si se toarna amestecul peste dovlecei.
Se pune vasul in cuptor timp de 45 minute, pana cand musacaua se va
inchega si se va rumeni frumos deasupra.
saudável e cheio de bom aspecto que maravilha.
RăspundețiȘtergerebeijinhos