marți, 5 iunie 2012

Inghetata cremoasa cu capsuni


Azi va servesc cu o inghetata delicioasa, cremoasa si fina cu savoare si parfum de capsuni. Iubesc laptele condensat DeLatte (nu, nu e o reclama :) ) e doar o concluzie la care am ajuns dupa ce am folosit nu mai putin de 10 cutii pana acum. Si abia astept o noua promotie :) sa-mi comand din nou. De aceasta data din nou l-am folosit la prepararea unei inghetate, pentru ca mai ales acum vara, suntem mari amatori de inghetata. Si pentru ca mi-a ramas sos de capsuni de la prajitura pufoasa cu capsuni (care by the way, s-a mancat fara sos :D), am decis sa fac o inghetata, nu de alta, da' era pacat de sos. :)

-1 cutie lapte condensat
-200 ml frisca (frisca naturala ar fi fost ideala, dar merge si Meegle)
-1 ceasca sos de capsuni (cam 150 ml)
-4-5 linguri iaurt natural 
Se bate frisca, se adauga restul ingredientelor si se mixeaza pana capata o consistenta cremoasa si foarte fina. Se pune crema in cutii de plastic si se lasa in congelator. Dupa aproximativ 3 ore arata asa cum se poate vedea in boluri, cremoasa si numai buna de savurat cu sos de ciocolata deasupra.




9 comentarii:

  1. Mmm, o cupa este pentru mine, nu??Delicioasa!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. la mine cam ploua si e frig, dar cum vine caldura, cum fac inghetata asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare buna trebuie sa fie.Lapte condensat, frisca, capsuni.
    Sa ai o zi faina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci iar avem ceva cu capsuni! Foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad ca profiti din plin de capsuni!!... Buna inghetata pt vremea asta!!.. As manca non-stop!
    A... si mini pavlova arata minunat!...

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.