luni, 28 mai 2012

Cannelloni din clatite



Alexutul meu ar manca non stop doar paste si pizza. Cu alte cuvinte, e cel mai mare fan al bucatariei italiene.  Cand am facut pentru prima data cannelloni, a mancat ca un spart. :D Astfel ca a trebuit sa repet reteta urgent. Problema e ca paste (tuburi) se gasesc doar la Selgros (cam departe) si nu prea ajung pe acolo. La un moment dat m-am gandit sa fac eu pastele acasa, dar apoi m-am gandit ca prea e o munca de chinez batran :D si ar fi insemnat sa pierd cel putin doua zile in bucatarie, ceea ce n-am vrut. Asa ca mi-a venit ideea sa improvizez, adica sa inlocuiesc tuburile cu clatite. Credeti-ma pe cuvant ca e cea mai fericita alegere. Am preparat reteta la fel ca si aici si a avut la fel de mare succes ca si reteta initiala.







8 comentarii:

  1. Foarte apetisanta mancarea ta! Cristina, vreau sa-ti trimit un premiu de lovely blog, dar am nevoie de un link catre blogul tau. Se poate?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Gabriela. Sigur ca se poate. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt perfect de acord cu Alexutul tau.Delicioase.
    Seara faina sa aveti.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna idee! eu am facut tuburile de paste sidin foi de lasagna pe care le-am muiat putin in apa fierbinte, apoi le-am rulat si le-am umplut. au stat foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce buna idee ...eu m-am chinuit la un moment dat cu foi de lasagna , dar cu clatite e muuult mai usor .

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna idee, cred ca au fost tare bune!! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sincer,eu cand am fost in Italia,sora d-nei la care lucram numai cu clatite facea cannelloni.Eu asa stiam reteta,si am ramas surprinsa cand am vazut pe net,ca reteta din Italia nu se face cu clatite.Ciudat,poate reteta difera de la regiune la regiune.Diana

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.