duminică, 21 februarie 2016

Paste cu sunca si cascaval la cuptor


Se intampla deseori sa nu avem timp (sau chef) de stat prea mult prin bucatarie si atunci o reteta de paste e salvatoare. Pastele cu branza/cascaval in general sunt pe placul tuturor. Eu vin acum cu o varianta imbunatatita.

Ingrediente (4 portii):
-400 g paste
-150 g sunca 
-200 g cascaval
-200 g smantana
-2 oua
-50 g unt 
-sare, piper
 -putin patrunjel verde
 -1 catel de usturoi

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se pun intr-o strecuratoare sa se scurga toata apa. Un vas termorezistent se unge cu unt si se pun pastele in vas. Sunca se taie cubulete si se rumeneste putin in unt, apoi se adauga peste paste. Se adauga jumatate din cascavalul ras si se amesteca. Ouale se bat impreuna cu sarea, piperul si smantana si se toarna tot acest amestec peste paste. Deasupra se rade restul de cascaval si se introduce vasul in cuptor pentru 20-25 minute. Cam asta e tot, simplu, rapid si bun.





Un comentariu:

  1. very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.