Azi va propun o reteta simpla si delicioasa, pregatita cu ajutorul conservelor de la Sun Food. De aceasta data am ales sa pregatesc o tarta cu porumb dulce, bacon si cascaval.
Ingrediente aluat de tarta:
-250 g faina
-100 g unt rece
-1/2 lingurita sare
-1 ou
-1 lingura apa rece
Ingrediente umplutura:
-1 conserva porumb dulce Sun Food
-100 g cascaval
-150 g bacon
-2 oua
-1 lingura smantana
-1 ceapa
-1 ardei kapia
-1 lingura ulei
-sare, piper
-putina verdeata (marar sau patrunjel)
-1 lingura pesmet
Pentru aluat se amesteca faina cu sarea si untul rece. Se adauga apoi oul batut si o lingura de apa rece si se formeaza o bila de aluat elastic si nelipicios, care se inveleste in folie alimentara si se pune in frigider pentru o ora, timp in care vom pregati umplutura.
Ceapa se curata, se taie solzisori. Ardeiul se taie in felii subtiri si baconul se taie in bastonase si se calesc toate intr-o lingura de ulei . Se adauga porumbul scurs, ouale batute, smantana si cascavalul ras. Se adauga sare, piper si putina verdeata. Aluatul se intinde si se pune intr-o tava de tarta. Se inteapa cu o furculita pentru a nu se umfla la copt. Se presara o lingura de pesmet si se pune umplutura. Se coace tarta aproximativ 30 minute.
Enjoy!
Bun plăcintă acest bun și alte rețete. Am pus între urmașii dumneavoastră și sper că veți dori să se întoarcă, vă mulțumesc !! Buna ziua ....
RăspundețiȘtergerehttp://thatisammore.blogspot.it/
That’s amore