Cu vreo doua saptamani in urma am cumparat de la Kaufland niste cartofi dulci, sa-i gatesc bebelusei. Unul l-am copt dar nu i-a placut si pe celalalt l-am ...uitat in camara pana azi, cand m-am trezit ca incepuse sa se strice. Dar l-am curatat si am pregatit cel mai bun si mai cremos hummus pe care l-am gustat vreodata. Pentru ca ne place foarte mult hummusul, de fiecare data cumpar si cate o conserva de naut de la Sun Food.
Ingrediente:
-1 conserva de naut Sun Food
-1 cartof dulce
-zeama de la jumatate de lamaie
-3 linguri ulei de masline
-2 catei de usturoi
-1/2 lingurita sare de Himalaya
-piper
-putina boia de ardei iute
Cartoful dulce se curata de coaja, se taie cublete si se fierbe. Fierbe foarte repede, in cateva minute e gata. In vasul blenderului se pun toate ingredientele enumerate mai sus, se mixeaza pana cand devine un amestec omogen si cremos. Se pune hummusul intr-un bol, se presara deasupra putina boia iute sau fulgi de chilli si se serveste cu paine prajita, lipie sau ce va place. Eu am preferat un toast de secara de la Lidl.
chiar imi place hummusul dar asa nu am incercat!
RăspundețiȘtergereEu zic ca merita sa incerci aceasta varianta. E mult mai buna decat varianta clasica de hummus.
RăspundețiȘtergereO idee minunata care trebuie incercata !
RăspundețiȘtergere