sâmbătă, 30 iunie 2012

Prajitura "valurile Dunarii II"



Aceasta prajitura am facut-o cu vreo doua luni in urma, insa atunci am folosit compot de visine iar acum visine proaspete. Atunci aspectul a fost impecabil, acum insa gustul primeaza. :) Si asta pentru ca am facut din nou mici modificari. Am folosit 500 g visine proaspete. La blat in loc de 175 ml lapte, am pus un iaurt cremoso de la Danone si 60 ml lapte. 
Si pentru ca m-am grabit, am inlocuit crema fiarta cu crema de la prajitura Krem a la krem. Ciocolata amaruie n-am gasit asa ca la glazura am folosit 200 g ciocolata cu lapte Africana. Data viitoare am sa fac un strat mai gros de crema, am sa folosesc tot aceasta crema pentru ca e foarte buna si se potriveste de minune la aceasta prajitura.








11 comentarii:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.