sâmbătă, 30 octombrie 2010

Spaghete carbonara (Maggi ideea zilei)


Aceasta nu e reteta originala de carbonara si eu in general nu sunt adepta "prafurilor" din plic insa cand esti in criza de timp poate fi o solutie salvatoare.


-1 plic baza pentru sos carbonara de la Maggi
-150 g sunca de pui
-400 ml lapte
-putin ulei de masline
-400 g spaghete
-putin cascaval

Sa taie sunca in fasii, se caleste in putin ulei de masline, se adauga praful de sos amestecat cu laptele si se lasa sa fiarba 5 minute, dupa care se amesteca cu pastele fierte in apa cu sare.


Optional se adauga cascaval ras.


2 comentarii:

  1. In afara de spaghete si uleiul de masline nici un alt ingredient nu are legatura cu aceasta reteta .Ma intreb,oare daca nu folosesti si nu esti adepta la prafuri din plic de ce ai publicat aceasta reteta ?Sfatul meu ,elimina aceasta reteta si fa ceea ce stii sa faci cel mai bine .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Anonim", multumesc pentru sfat. Cred ca ai vazut ca am specificat ca nu e vorba de reteta originala ci de o solutie pe care am gasit-o in graba. Chiar nu sunt adepta prafurilor si nu folosesc niciodata crema la plic, praf de frisca sau supe la plic, etc. Exceptie fiind prajitura Krem a la krem unde e necesara folosirea plicurilor si alt caz e punga magica.

      Ștergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.