joi, 7 aprilie 2011

Tocanita de pui cu ciuperci si ceapa


-4 pulpe de pui
-500 g ciuperci
-4 cepe
-1 buc. usturoi
-sare, piper, boia de ardei
-1 cescuta suc de rosii amestecat cu o lingurita de amidon

Pulpele se spala, se taie in doua si se rumenesc in tigaia de teflon, fara grasime pentru ca vor lasa ele dustula grasime, apoi se scot.
Separat se calesc in ulei cepele taiate marunt , se adauga ciupercile, se calesc si acestea apoi se pun pulpele si se lasa sa fiarba. Cand carnea e fiarta se adauga sucul de rosii amestecat cu amidonul sau faina, sare, piper, boia dupa gust. Se serveste cu mamaliga.






5 comentarii:

  1. Ador acest fel de tocanita...nu m-as satura niciodata de ea...Iar a ta arata foarte bine langa mamaliguta aia buna! Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te astept cu drag sa participi la provocarea Dulce Romanie,a lunii Aprilie.
    http://bucatepealese.blogspot.com/2011/04/dulce-romanie.html

    O zi placuta !

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.