duminică, 13 noiembrie 2011

Sunca de pui


Aceasta sunca de pui preparata acasa este o alternativa sanatoasa la mezelurile din magazin. Se poate folosi la sandvisuri sau pur si simplu ca si aperitiv. Ramane sa-l conving si pe Alex sa manance asa ceva. :)

-1 piept se pui
-150 ml supa de pui
-3-4 bucati usturoi
-3-4 rondele de ceapa
-sare
-piper
-boia de ardei 
-cimbru
-ulei de masline


Pieptul de pui se spala, se unge cu ulei de masline si se codimenteaza cu sare, piper, boia, cimbru. Se pune intr-un vas termorezistent. Se toarna supa de pui, se acopera vasul cu folie de aluminiu si se introduce in cuptor pentru 30-40 minute, dupa care se indeparteaza folia si se mai lasa pieptul de pui 10-15 minute sa se rumeneasca. Se lasa sa se raceasca si se feliaza. E foarte important sa fie rece pentru ca altfel se sfarama.





7 comentarii:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.