luni, 4 martie 2013

Mamaliga cu branza in straturi



-300 g malai grisat
-1 lingurita sare
-apa

Se fierbe mamaliga, amestecand in continuu sa nu se prinda. Se ung formele termorezistente cu unt, se pune un strat de mamaliga, un strat de branza, alternand astfel straturile, ultimul fiind de branza.
Eu am folosit branza feta, cas de capra si mozzarella. Se pun vasele in cuptorul cu microunde 3 minute . Se pot pune si in cuptorul aragazului, insa atunci dureaza mai mult de trei minute. :)






2 comentarii:

  1. ia te uita la ce se mai pot folosi formele astea frumoase! buna idee!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, ce fain se intinde branza aia...un deliciu, ce mai!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.