miercuri, 9 octombrie 2013

Tort alb-negru


Din nou un tort cu trei feluri de ciocolata. Se pare ca in ultimul timp doar acest tort mi se cere. :) Dar ma bucur ca le place celor ce au mai comandat, astfel ca revin cu dorinta de a le face alte astfel de torturi. 





6 comentarii:

  1. buna! sunt adnia de pe Adnia's blog si voiam sa va anunt ca blogul meu se numeste acum Retetele mele dragi!, iar noua lui adresa este aceasta: http://retetelemeledragi.blogspot.ro! daca ma aflam deja in blogrollurile voastre, va rog din suflet sa operati schimbarea casutei mele, in asa fel incat aceasta sa poata fi gasita si de acum inainte! mii de multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  2. sigur ca e de preferat acest tort mai ales cand e vorba de multi musafiri, in orice casa.
    o gospodina alege asa ceva pentru ca este o varianta foarte buna, ca marime, cantitate si de ce nu si gust, eei cand e vorba de ciocolata... , o triada cu care nu se poate da gres.
    dar scumpa criss, o reactualizare a acestui model de tort, adica o postare a prepararii cu ingrediente cu tot, nu crezi ca ar fii binevenita de la o maestra ca tine pentru unele... nepricepute ... cum as fi si eu, recunosc.ce zici?
    cozia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, reteta tortului cu trei feluri de ciocolata o gasesti pe blogul meu, (difera doar forma si ornamentele) deci mi se pare inutil sa repet la fiecare tort. in plus nici cu timpul nu stau atat de bine. :)

      Ștergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.